Talvi 2020- 2021 on ollut monella tavalla poikkeuksellista aikaa, koska Covid 19 ja etätyö laskeutuivat arkeemme.
Päivärinnassakin ollaan oltu enemmän kotona, kun vuosikausiin.
Tämä on tehnyt paitsi omalle mielelle, myös talolle hyvää.
Pakkaset ovat useampana aamuna kivunneet - 30 asteen tuntumaan. Tänä talvena on ollut harvinaisen pitkiä pakkasjaksoja.
Takkoja ja uunia on saanut toden teolla lämmittää ja siitä on saanut myös hyvää arkiliikuntaa etätyön välissä, kun kannat puita ja sytytät uuneja.
Työfyssari aina välillä muistuttaa, että pitää keskeyttää työt koneella ja tehdä jotain fyysisä. Rintamamiestalossa se on enemmän sääntö kuin poikkeus.
Tuore ohraleipä on parasta pakkaspäivänä keittoruoan kanssa.
Joutsenon rieska
5 dl maitoa.
5 dl vettä
5 kahvikupillista (noin 7,5 dl) ohralestyjauhoja.
25 g hiivaa.
5 kahvikupillista hiivaleipäjauhoja
Tuore ohraleipä on parasta pakkaspäivänä keittoruoan kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti